Russian days of the week.

Понедельник ponedel'nik Monday Вторник vtornik Tuesday. Среда  sreda Wednesday. Четверг  chetverg  Thursday. Пятница  pyatnitsa  Friday. Суббота  subbota  Saturday. Воскресенье  voskresen'e  Sunday День Den' Day Недел…

Greetings in Persian Farsi.

سلام   salam Hello Do’rud hello Many Persians tend to use this greeting which is native Persian unlike salam which is Arabic.   چطور هستید Chetori hastid? How are you? سلام! حالت چطوره؟ Salam! Halet chetore?   حال شما چطور است؟ …

The verb to be in Albanian.

Present Unë jam I am Ti je You are Ai është He is Ajo është She is Ne jemi We are Ju jeni You are Ata janë They are. (Male) Ato janë  They are (female)

Donkey, dog, cat and rooster (Albanian tale, part 1)

Gomari, qeni, macja dhe gjeli. Na ishte një herë një fshatar që kishte një gomar plak, ishte aq shumë plak sa nuk bënte dot asnjë punë. Prandaj i zoti i gomarit mendoi ta therte dhe me lëkurën e tij të bënte një daulle. Donkey, d…

Time in Albanian.

Sa është ora, ju lutem?  What time is it, please? Ёshtё ora njё. It's one o'clock. Ёshtё ora gjashtё. It's five o'clock.

Albanian days of the week

Ditёt e javёs Days of the week ditë Day dita The day asnjë ditë Everyday  java Week e hёnё Monday e martё Tuesday e mёrkurrё Wednesday e enjte Thursday e premte Friday e shtunё Saturday e dielё Sunday nga e hёna nё tё dielё From …

Wer,wann,wo,wie,was... in German

Wer Who Wann When  Wo  Where Wie How Was What Woher Where from Wohin Where to Wieviel How much? Translate from English to German. 1.Where are you? 2. What 3. When 4. What's your name? 5. What is this? 6.Where to 7.how 8. Whe…

Load More
That is All